...::: Life is Just Full of Colors :::...

Sunday, May 1, 2011

Dalam Pantang

Waddusss...lamanyaa x update blog..apa nk jadi dah dgn rumah hinggap aku nii..tak terjenguk dek keBZan yg xterkira..huhu..tp hari ni terasa nk mintak pandangan kengkawan, reader and sesapa jaa yg singgah and terbaca entry nii..

Tengokkan kat title macam suspend jaa kann..Actually bkn apa, teringat kat kawan baik aku yg sorang nii, ambik ank angkat, then nk bawak laa balik dari JB ke Kedah..tp teragak2 sbb baby tuu masih seminggu dua dlm pantang..boleh kaa tidak katanyaa..

Kalau ikutkan aku, baby maybe tak apa2 kut..yang dalam pantang and betul-betul tuu si mak nyaa yg melahirkan tuu..tak boleh travel jauh-jauh, tak boleh kluar-kluar rumah, tambah pulak mak baby tuu bersalin c-sect plak..makin banyak laa pantang larangnya..hmmm..

So..anybody nak tolong sumbangkan idea..or petua..or nasihat kaa apa-apa yg patut utk kita share dengan my best friend tu..you are mostly welcome..Meh laa kita sama-sama tolong kawan kita yg tak pernah merasa pengalaman melahirkan tuubut she has a soooo high ontention of having her own baby dengan ambil ank angkat..Sama-sama jugak kita doakan yg terbaik untuk my friend tu yaa..

You know what, I was really impressed of her as she is relly work hard to breast feed the baby..All the best to you my dear friend..Semoga rezki hang lebih-lebih bertambah..Aminnn...
Published with Blogger-droid v1.6.8








No comments:

There was an error in this gadget