...::: Life is Just Full of Colors :::...

Sunday, December 11, 2011

Moist Brownies Cake

Menda alah 'moist brownies' nii dah lama aku nak blog out tapi asyikkkk laaa tak berkesempatan...One thing I just would like to tell you peeps, my very first attempt for it pun dah super duper successfull..Which make me more and more confident to bake it again and again seriously..And jangan tak percaya, I managed to came out with few orders from friends..and again, credit to myself..

Resepi..?? ni tahap kemalasan berganda nak taip..tengok jaa laa kat sini..And as usual..mintak halal resepinyaa yaa Kak Hana..sumpah sedap dan tak jemu ulang makan but still tak leh lawan sifu laah kann..And most important thing is, Mr. Hubby and the son really really really love it.. ~sengih sampai telinga sambil hati berbunga-bunga~


The veeeeery first attempt of it...tak tahannnnn......
membawak kepada tempahan pertama cik Ct Noor yang sama tak tahan tengok
the overindulgence of the chocolate.. ~wink~ 

dan makanyaaa..terhasillah yang niii..khas utk Ct Norr menyambut anak sedaranya yang
datang dari Perlis.. ;-)

After all those attempt, i made up my mind to try it as a cupcake, and here the outcome..
With the same recipe but this one I put it in cups and reduce the time of baking to 20 minutes..
Extremely marvelous I tell you..as the ganache chocolate was soooooo mouth watery.. ;-)

This is for one of my student to celebrate her parents 23rd Anniversary..
Thanks Dear.. ;-)

And this too..a bit improved...Order from one of a friend of mine too..
with the theme for kiddos..
Thanks dude..

Wahhhh...aku rasa sungguhlaaa teruja bila tengok hasil kerja tangan aku nii...mudah-mudahan dimurahkan rezki oleh Allah untuk jadi lebih baik dari yang ada sekarang...Aminnn..


Happy baking and have a nice moment with it..

Cheers  ;-)







No comments:

There was an error in this gadget