...::: Life is Just Full of Colors :::...

Tuesday, November 9, 2010

1st Lucky Draw by Atie Aizam

Di kesibukan menganjurkan giveaway sendiri..sempat lagi nak memeriahkan giveaway kawan-kawan jugak..


All this while I had never been lucky to win the prize from any lucky draw..tapi tak salah cuba-cuba kan..the more the merrier..well..well..well...here are the giveaway conditions:
  • Anda mesti seorang blogger - Yes..!! I do
  • Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com - I am too
  • Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia  - I do have..as I am Malaysian ;-)
  • Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam - This is the one
  • Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda dan linkkan ke blog ni - pasted
  • Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga - pasted
  • Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje - sudah....
  • Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda - Adha..!! kamulah orangnya..!!
The closing date will be end of this month (30 November 2010)..but all the way before reaching the closing date akan ada cabutan untuk hadiah sampingan..MENARIK..?? Jom laa join...


Hadiah...????

 Haaa...nii lahh dia..."laptop accessories...ada 10 brg dlm box ni termasuk mouse, cable lock dan sebagainye.. :)" ~as stated in the organizer giveaway entry~







2 comments:

caliph shuriken said...

gud luck ^^

adcom said...

ohh aku kene tag..nanti aku bt ek...lmbt lg due...

There was an error in this gadget