...::: Life is Just Full of Colors :::...

Wednesday, September 16, 2009

Tambah Satu Lagi... ;-)

Hari tuh kata dah done tp hati tergerak nak buat biskut jem nenas plak..terkenang semasa dulu..ngeh ngeh ngeh..mak slalu buat tart jem yang mcm nii and this time around i made it back for her..

Balik sekolah smlm terus progress to make another one cookies untuk raya..And mcm biasa my little boy tak boleh tgk mummy dia pegang kerja..sibuk dia pon bising nak penang and tolong sama...but finally managed to settled everything at 6pm before bukak puasa..pack half for myself and another half for MIL..


And now nak menjahit leher bahu pulak and then nak start packing for this Friday, nak balik Johor..I believe it must be really tiring time to make all this done in this very short time but thinking it is just once a year..semangatkan jugak laa..And tak tau laa whether it will be enough or not 8 days holiday to celebrate hari raya at three location..kampung my mom at Muar Johor, kampung hubby at Serdang Kedah and Penang..I wish I could have the longer holiday untuk berhari raya and berehat-rehat..huhuuu...







4 comments:

Drama Mama said...

SATGI BAWak SIKIT KUIH RAYA NAK RASA HAHA`

zafwah said...

ko jahit baju sndr ke ima..sgt wanita sejati..

are_shie said...

menarik.. boleh saya nak skek? wahahaha

Imma said...

mama: aduyai..lambat habaq..nanti mai umah laa no makan.. ;-)

Zafwah: jahit leher ngan kelim jaa..baju mak aku yang jahit laa.muahahahaa..aku nak jahit sendiri..?? alamatnya tak siaplaa...

are_shie: awat tak join smlm bukak posa..sedap woo..tak caya tya Mama

There was an error in this gadget