...::: Life is Just Full of Colors :::...

Wednesday, August 24, 2011

Cerita-ceriti Bukak Posa

al-kisah berbuka puasa untuk bulan puasa tahun nii..rasa macam banyaknyaa tempat yang dijelajah untuk berbuka instead of berbuka kat rumah, tapi banyaknyaa tak tersempat nak ambik gambaq..


So kita layankan jaa laah setakat mana yang ada nii...hmm..of course the very first day was the most excited day for break fast. Hence this is the menu of that day..roti jala dengan kari daging..great yummylicious..
image googled (sebab pic sendiri taktau ke mana..huhuhuu)


Lepas few days berbuka kat rumah jaa..mula laa memenuhi jemputan dan tuntutan-tuntutan nafsu berbuka kat luaq..Been to few places such like Seoul Garden Gurney Plaza, Secret Recipe, Pizza Hut, China Muslim Restaurant @D'Piazza, Pen Mutiara Batu Maung and etc..There we go through the story with the pic..as pics could tells better than the letters..ahakss :-)

@Gurney Plaza Seoul Garden..While waiting for the iftar time, this little boy is enjoying his new color pencils..Good boy..

@Queensbay Mall Pizza Hut..one of the pan pizza ordered..Island supreme of my fave ;-) and while waiting for azan to break fast, this little boy will always with his own business..

Please disregard about the pipi yang so tembun itu yerp...

 Tu tengah nak observe and discover apa plak dah tuu...ada laa tuh satgi...

Hmmm...nyum nyum...yummy yummy...his fave jajan..
cup corn


Do check out the way how this little boy hold the spoon..
Orang kata..kreatip.. :-D

Ngappp...!!

P.E.A.C.E.E.E.E.E...
Peace gitu..aci tak..??

Till here first..please excuse me for prayer first and lepas ni nak pi pasar ramadhan sat..nanti-nanti continue lagik erh...

Selamat Berbuka..








No comments:

There was an error in this gadget