...::: Life is Just Full of Colors :::...

Wednesday, November 30, 2011

SRK - Tak Kesampaian..Nur Cemerlang is More Than Good Enough

Today's activity, tak dak apa yang menarik..masak pun tidak..main tunjuk-tunjuk jaa menu lunch hari nii..but the most important thing is all about fulfilling the son's expectance since these few weeks talking about school..So today I brought him to his school that we had enrolled him to to get his uniforms..

Tak tau nak cerita macam mana as he was really excited about school...kadang-kadang sampai Achiknya ngusik kejut bangun as early as 7 in the morning kata nak pi skul pun dia terus bangun...but here I left it to the picture to tells you all the story about his excited-ness.. :-)

As promises a loong-day ago to go and get his uniforms from school, therefore today we went to Nur Cemerlang and collect them from school..balik balik terus laa 'menerai'..pastu terus takmau bukak-bukak dah...

Dan mulaa laaa berlakon pi skul laa konon-konon..habih semua koleksi buku Enfagrow dia kluarkan...

Pastu explore from one book to another...bagusss...bagussss anak Mummy niii.....

Uishhhh.....study.....!! Mantap u... ;-)

He told me.."Mummy tak boleh disturb tau! Boboy nak read book..nak pegi school nii.."
Baiklahh anak...!! :-P

Bessttt............!!!!!!!!

Kita tunggu lagi apa laa pulak cerita si budak kecik niii pasal skul dia tuu...hikhikhs...

Cheers ;-)










5 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

hehehe..comel gila boboy..

Mummy tak boleh disturb tau! Boboy nak read book..nak pegi school nii.."

blh bayang cena..hehe..

Imma said...

Tuu lahh Ten...ngan celoteh mulut dia popek popek tu kan...hahahaha...esok kat skul jadi ketua darjah papa dia kata...wuakakakakakakaa...

Nurul Ulfa said...

imma anak imma dah tak pakai pampers ke...khairin next year nak hantar ke sekolah juga tp masih pakai pampers...huhu

Imma said...

Nurul Ulfa:
Dah diaperless since nak masuk 3 tahun..Boboby just turn 3 Nov 1st hari tuu..few months before dah tak pakai diapers..takpe..anak lelaki mmg lambat sikit..imma rasa laa sbb anak kakak 1st and 2nd 2 tahun dah tak pakai diapers..huhu..tp Khairin blm 3 tahun kan Ulfa..so tak risau laaa.. :-) btw, awal dia nak masuk skul dah yerk..

Nurul Ulfa said...

eh imma dia dah tiga tahun dah bulan 10 hari tu...dah ajar dia tak pakai lampin kat rumah ok tapi bila kat luar dia nak pakai diaper...

Next year kan dia 4 tahun..tp sbb lahir akhir tahun tu yg rasa dia kecik lagi ;)...saja hantar ke tadika yg sama dengan abang dia...auni je stay kat taska..

There was an error in this gadget