...::: Life is Just Full of Colors :::...

Sunday, July 25, 2010

BabyCooL Dapat Award

My BabyCooL buat julung-julung kalinya dapat award from Adha..tuan empunya kedai Rama-Rama..Butterfly Shop Online..TQ TQ TQ..


And here the wish that I need to answer..well...well...welllll.....

1. Apakah nama blog anda dan kenapakah anda memilih nama itu?
>>> BabyCooL One Stop

>>> kenapa pilih...sbb xdak idea nak letak nama apa..since Coolababy adalah produk pertama memulakan business ni kut..

2. Apakah nama link blog anda dan bagaimana boleh timbul idea nak menamakannya sebegitu...?
http://babycool-one-stop.blogspot.com/ <-- memilih nama ini sbb mendapat ilham dari perkataan Coolababy, the very first product that make this business started.

3. Apakah method dalam penulisan anda?
mix and mangle..campur-campur as long as the message could be perfectly delivered to the reader..visitors..buyers..resellers..and all..

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnyea...
tak mungkin and insyaAllah with God wills..akan di-expend-kan ke bentuk kedai sebenar di alam nyata..pray for my success..Thanks..

5. Pernah x ahli keluarga anda membaca blog anda dan ape kate mereka?
Of course pernah..dan depa kata..cantiknyaa kedai..comelnyaa 'pampers'..hihii..~kembang jugaklaa~

6.Ape perasaan anda apabila orang lain mengatakan bahawa anda punye belog ini burok sedangkan masih ade yang mengatakan belog anda cantek..
Alhamdulillah setakat ni takdak lagi yang kta buroks..sbb tak pernah dengar lagi laa gitu..tapi saya rasa dah agak tak cantik sbb background yang comel dah hilang..nanti saya buat balik yaa..but so far masih sejuk mata saya memandang...

7. Bilakah anda mempunyai belog?
I have started the business using offline by March..but this blogshop only been started a month after that..lebih kurang April gitu laa...

8. Siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai belog?
Of course my dear very suppportive Mr Hubby... :-)

9.Apakah perasaan anda apabila orang asyek mengatakan tentang belog anda disekolah..
Berbunga-bunga hati bila colleagues kat sekolah mengatakan blog saya cantik..makasih kawan2..

10. 10 orang keatasnya seterusnya untuk di Tag..
Owhhh...I am lack of listing the friends as I don't want to be bias..geli perasan ayat..ahakss..Hence..everyone that read this post are tagged..!!!! so kawan-kawan..saya dengan bermurah hati berkongsi award ini dengan anda SEMUA....!!!!







No comments:

There was an error in this gadget