...::: Life is Just Full of Colors :::...

Friday, March 12, 2010

Before I go Off for Few Days

Before I go off for few days as holiday is calling too closely and here some of today's activity at school..We had sukantara for the preparation before the school sport week after school holiday..


Some pf the photo are here but for more you may want to visit my FB here. Jom kita enjoyy...!!!







12 comments:

Azmiezas said...

happy Holiday!!..srunutnya..jd cikgu..boleh cuti panjang...(jeles sikit..))..kikiki..

Imma said...

hepi holiday..heheh..ok laa bole spend time kat rumah time cuti..time kejer sama jer sumer even cikgu ke tak.. ;-)

jom pi cameron highland jom..cuti sekolah niii ~wink wink~

Lady of Leisure said...

wah nak p cameron kah cuti sek ni? bestnya.. happy holiday ya..
:)

Imma said...

Aa ahh Lady..nak bertolak dah in few hours nii..hehehe..DRAMA MAMA pon ada..kekeke..wanna join..??jommm.. ;-)

Riesna Zasly said...

selamat bercuti kak imma..
will miss u

Wanie said...

teringat masa sukan kat sekolah kita dulu kan...

Imma said...

haa..tuu laa Wanie, the best part apa tau..kan ima jaga garisan penamat larian 400m..ada pulak sorg budak rumah MERAH lagi smpi the end line terus jatuh pengsan..hahahaha (ehh tak baik gelak kann..)

Actually bukan apa, teringat masa sekolah dulu, budak rumah merah jugak lari smpi jaa garisan penamat terus jatuh pengsan..muakakaka..bila tya kat dia..dia kata saja2 buat pengsan sbb nak suruh St John Ambulans rescue dia..muakakakakkaaa..lawak arrr zaman sekolah..!!

Imma said...

Hi riesna, sorry for the late reply, dah balik dari bercuti but not in mood of updating blog..tak sihat laa..huhuhuuu..

Will miss all of u here too.. :-(

idah said...

cuti tinggal lagi sehari...
hehehe..
bye2 cuti sekolah...

Imma said...

hmm..tuh laa kan..time flies so fast with a blink of eye kan..tak bnyk aktiviti yang dikumpul sempena cuti sekolah ni sbb tak sihat dekat seminggu..huhu..

BTW, i like school..rindu plak kat anak2 murid..apa laa yg diorg buat cuti2 nih..

idah said...

cikgu yang berdedikasi nih..hehehe

Imma said...

hehehe..InsyaAllah Idah..doa2kan semoga begitulaa hingga ke akhirnya yer..Aminnnn.. :-)

There was an error in this gadget