...::: Life is Just Full of Colors :::...

Wednesday, March 3, 2010

Sakit Jiwa Jugak Laaaa..!!

Well..dalam suk sibuk-sibuk nih aku takmau terlepas dari menceritakan part yang membuatkan aku agak sakit jiwa jugak laa sbb sambil menanda kertas sambil tergelak sendiri..dah tu bukan gelak 'ihik ihik' gitu jaa..tapi memang tergelak besaq..SAH..!! haku gila sekejap..Hapa ker tidaknyaa..tengok jaa laa anak murid haku jawab hapa..

Baiknya hati cikgu nih..! soklan punya laa senang..haishhh..

Soalan bonus macam ni punya senang pon depa bole jawab main.main..Bebudak sekarang memang tak serius jawab ujian taw!! tak macam zaman aku jadi student dulu..!!

Tapi depa nih SANGAT LAAA bernasib baik sebab cikgu depa nih (***haku lah tuu**) sangat laa pemurah dan baik hati (**WAJIB takleh jadi pemeriksa kertas SPM**) bagi jugak markah kat jawapan soalan no. 3(iv) tuuh taw..!! Kalau ikutkan sakit jiwa nih..mau jaa haku PANGKAH besaq-besaq kat dia...!


Anyway, still I am really proud of some of them that really done very well for my paper even though this is their first test. Congratulation to those that got A for this paper.. :-) ~wink~








4 comments:

Wanie said...

cikgu yang baik hati nih...leh lebih kurang..
Kadang2 soklan yg senang pun murid tak paham..
Mcam kita dulu la...soklan senang pun pening..hheheh

idah said...

biasa la tu...budak2 banyak main2...hehehe

Imma said...

Wanie: Haa..tuu dia laa baik ati sgt kan..wuakakaka..btw, soklan cikgu susah erk..aduss...abeh laa Ima..kena make ease lagi laa soklan depa nanti.. :-P

Imma said...

Budak2 idah..??? huuh..!! diorg tuh dah besaq panjang..ni subjek SPM..pening ngan diorg..but still i had a fun time teaching them..hehehehee

There was an error in this gadget