...::: Life is Just Full of Colors :::...

Tuesday, April 6, 2010

Kalaulaa Boboy Ada Adik

I wonder if Boboy have a sister or sisters in future, would they might be look just alike him..??What that make me to say that way..hahhaaaa just look at him..will you say that this is a really cute baby girl of mine..hiks hiks

But sorry and sorry as he is my gentle little boy..Doesn't he looks really handsome in this smart jeans wear..??

Sayang mummy nih hensem sbnrnya..sweet just like his mom and really handsome just like his dad.. ~wink2x~








8 comments:

Lady of Leisure said...

hehe cutenya, kalau adik dia girl nanti agaknya comel macam ni la kan..
:)

Imma said...

haks haks..kalau girl laa and tak tau biler laa kan..

pic dalam blog ni org keep on asking..ehh laki ker pompuan anak Imma nii..hihihii

Wedelia Ryo said...

apa lagi kak, beranak la lagi 1..huhu

Nurul Ulfa said...

eh eh..mummy macam ada keinginan nak pregnant lagi je..hehe...

are_shie said...

mummy cam tak sabar2 jer nak 'mengabangkan' si boboy.. hahaha... silalah..haha.. tak sabar2 nak tgk adik boboy.. :p

Imma said...

Wedelia Ryo:
Haa..beranak..hang ingat senang kaa nak beranak2 nih..hahahaa..takpa takpa..coming soon.. :-P prepare adiah naa.. :-D

Imma said...

Ulfa:
aa ahh ulfa..teringin tapi rasa cam takut2 lagi plak..hikhiks..tgk laa klu ader rezki..bila2 pon takpe kitorg terima..

Imma said...

Sre_Shie:
wei...tahan2 sat naa..menakutkan plak aku dengaq dari kat sekolah smpi laa ke merata org duk sebut2..satgi kut betoi berjangkit satgi..hehehhee..

But this month mmg very suspen wei..sbb En Mens lambat menjengah..tapi skrg tidak lagi...hihihii

There was an error in this gadget