...::: Life is Just Full of Colors :::...

Wednesday, May 19, 2010

Contest Baby & CD

Sapa nak join kontes..!!! sila klik kat gambar baby cumill kat bawah inii...
TERIMA KASEEHHH..!!

Jalan-jalan ke blog kawan-kawan nak cari more info pasal CD nih and suddenly came across with this contest and jiwa terpanggil utk menjoinkan diri since Boboy dah start with his very new 1st CD..plus it has been a long time I had never join in to any contest..It's matter of time..kadang2 nal blogwalk pon tak berkesempatan..
So to those that willing to join, please welcome yourself to drop by here for all the terms and condition..Cool..masa masih panjang lagi as the closing date will be on 31st May 2010.. ;-)
OK, here the photos yang nak dipertaruhkan untuk contest nii...jeng..!! jeng..!! jenggg...!!!!!

bila pakai CD, slalu taknak sluar..

tough kan anak haku..!!! weeee..

posing baekkk punyaa..

Seluar letak tepi hokeyh..so 'owan tuwar' = (don't want sluar)

Nama ibu : RUZAIMAH BINTI RAHIM

Nama anak : MUHAMMAD DANISH WAFIQ MUHAMAD FADZIL

Umur anak : 18 bulan


Since I am starting of collecting CD for my little munchkin, let's preview about the prizes for all the winners..and how nice if Boboy could get it..hik hiks..

Tempat Pertama
(I wish I could get this since belum ada Minky collection yet..)
~ 1 CD Minky

2 Hadiah Saguhati
~ 1 helai Busha Legging stp seorg

So..what to wait..!!! come and support the contest..








15 comments:

Drama Mama said...

good luck imma! hope you win the CD!

isabelle said...

nape i x pernah tefikir nak gunakan CD tu utk adam ye?
blk ni nak try la...

Imma said...

Bai:
hahahahaa..sesaja jaa..gedik jaa nak letak harapan beriya kan..kekekeke..anyway..tks for your wish.. :-D

Imma said...

Isabelle:
Haaa...fikir2kan laa skrg nih erk utk coming soon baby tuh..sewiusly jimat jugak setakat nii...

BTW Belle, mai laa hembuih2 sket aura perut tuh..kami nak pegnen jugak...uwaa...!!!

YUNIZA said...

salam imma...tq sbb join contest ni...
rasanya 1 je syarat x ckp lg ni...xde banner blogshop sy...nnt paste ye...
anyway, good luck

Imma said...

ok kak yun..dah update..
TQ TQ.. :-)

~NURUL~ said...

Salam sis.. :) cd ni apa?? bila baca kat iklan2 tu mscsm psmpers y amat luar biasa gtu.. hehehhe tapi xpaham..

terbaca pamplet tu pon kat ofis.. kat atas meja staff y cuti bersalin masa praktikal.. nak tny pon tak sempat .. dah abes praktikal dah..

kalo bagus.. nak jugak recommend kat mak2 sedara yang anak kecik2 tu.. dengar kata membantu penjimatan jugk cd ni berbanding pampers biasa..

tq..

untuk renungan bersama

Imma said...

~NURUL~
haa..yess...saya pon baru nak mula menyahut cabaran penjimatan, cabaran sihat..cabaran hijau dan modern mom..

Plus..saya pon tgh nak mula berjinak2 run business about this CD..introduce kat school colleagues..so far sambutan positif.. :-)

~NURUL~ said...

wah.. heee sy tak kawen lagi.. xtau apa lagi.. tp best ni.. pendedahan awal.. boleh siap siaga ye tak ? kalo best boleh follow.. :)

Imma said...

~NURUL~
Haa..ok gakk tuu..early preparationlaa katakann..bagus gak tuu.. ;-)

Nti saya post my personal reflection about CD and using CD erhh..ok x..??

~NURUL~ said...

oh bagus tu.. nanti alert nurul tau :)

Imma said...

~NURUL~
OK..InsyaAllah..rerajin laa menziarah.. :-)
Haa..Nurul ni mesti tgh plan nak kawen kan..bagus laa prepare awal2.. :-P

~NURUL~ said...

hehehe lambat lagi kak, tapi untuk kumpul2 pengetahuan awal2 je.. nnt xada lah tak tau apa2 :)

Imma said...

~NURUL~
Haaa..yess..good...good...good... :-)

mama zharfan said...

salam ziarah...good luck!

There was an error in this gadget