...::: Life is Just Full of Colors :::...

Saturday, November 21, 2009

Anakku Ceria Giveaway Contest

TQ mama..this is my 3rd contest i've joined..so far lom ada rezki but no worries..I could get more info and friends by doing this instead..dah terlepas plak nak join Aksi Si Comel Contest so join Anakku Ceria jer laa..Smlm halfway buat entry tp si Boboy dah bangun dari tido..so pegi beraksi ngan dia jer laa..hahahha...therefore dah melepas...
As well the last minute entry..So meh laa kawan2 lain kat luar sana kita ceriakan lagi contest ceria nii..hehhee..Keceriaan yang dipertaruhkan..here you go..tadaaaaa...!!!!

Nama: Muhammad Danish Wafiq bin Muhamad FadziL
Umur: 5 months (left), 1 year 2 weeks (right)
D.o.B: 1 November 2008

Danish a.k.a. Boboy..a very cheerful little boy..suka gelak besar and suka buat semua org di sekeliling dia tergelak besar jugak..Yes really he is..

Click here for the contest details and tarikh tutup penyertaan adalah ESOK.. 22 November 2009. Thanks to Siti Noriza as an organizer dan penaja yang dah menaja hadiah yg sangat best..!!;-)








2 comments:

adcom said...

amboi..mcm YB plak ek..hehehe...

Imma said...

ahahahaha..biasa laa nak memancing undi.. :-P

There was an error in this gadget