...::: Life is Just Full of Colors :::...

Monday, November 30, 2009

Contest: Si Manja Berkaca Mata

Yeaa...Imma has come back..masih belum terlambat nak wish SALAM AIDIL ADHA buat semua yg membaca blog imma nii and even silent follower..love u guys..Bnyk entry nak buat sepanjang bercuti raya these few days and yet I started with what..?? contest lagi..kali ni apa pulak..nahhh..."Si Manja Berkaca Mata" Contest...!!!

Just follow these simple dimple steps to join the contest and moms..i bet you may want to win the super duper great gift..hehehe..~aku yg teringin sbnynys ngeh3x~.
  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.
  • Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.
  • Nyatakan nama dan umur si manja anda.
  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.
For complete rules and prizes you may click here and the closing date will be @11.59pm 20 december 2009.
So..here you go the contestant I am presenting isssssssssssssssss...
Muhammad Danish Wafiq Muhamad FadziL....!!!!!!!!!!!!

This is his latest pic was taken about few weeks back.
D.O.B: 1st November 2008 (13 months)


JOM RAMAI-RAMAI MASUK CONTEST NIII...!!! YEAAYYY...!!!









3 comments:

ummumishkah said...

Sis.. dah review tapi umur anak tak di mention.. kalau dah letak umo anak sila tinggal kat komen entry contest kay! :)

Imma said...

alamakk..aa aaa laa erk..hehe..sowwi...latest pic 13 months now.. D.O.B: 1 November 2008

ummumishkah said...

OK Sis.. dah review and GOOD LUCK!

There was an error in this gadget