...::: Life is Just Full of Colors :::...

Monday, November 9, 2009

An Evening With Macaroni Goreng ;-)

Haa..ni dia laa..temp SAHM punya kerja..i love to cook but i don't as expert in cooking...huhuu...due to keboringan yang keterlaluan..finally i end up with a simple dimple fried macarony..Actually planned nak buat layer cake again for the second attempt but last night i had forgotten to put the buttercup in the room temperature (petua mak guru mcm tu) so had to cancelled it and come out with macaroni goreng..yaaa...here you go..so ni laa dia rupanya


belum rasa lagi but excited nak share the story with all..hahahaa...while waiting hubby to come back from office..so time for blogging..Boboy ada kat luar jalan2 dengan tok and achiknya...mummy ber'blog'ing laa...take advantage..hehehee..fried macaroni with the Prego sauce..hmm..bunyi mcm sedap jaa...jemput mkn semuaaaa... ;-)







3 comments:

Lady of Leisure said...

wah rona roni makaroni la yek.. hihi..
nampak sedap ni...
masalahnya lady ngan hubby nak kene nasikk jugak setiap hari hihi..

Imma said...

hehehee...tuh laa..pikir2 apa nak masak..bukak almari nmpk prego sause dlm botol tak terusik2..harap beli jer..then macaroni pon baki that day buat macaroni cheese..tuh yang buat tuh..utk mkn ptg jer..mlm hubby dah lapar..dia nak cari nasik jugak..huhuu..so end up ngan nasi ayam periuk besar laa..hehee..

Imma said...

hmm..mmg sedap..but vege style jer ponn..but klu ada daging hancur or ayam lagi terangkat..mai laa Penang nak try.. :-P

There was an error in this gadget