...::: Life is Just Full of Colors :::...

Thursday, November 26, 2009

Contest Lagi

Dalam kesibukan ber'packing' barang pon sempat lagi nak menerjah and join the contest lagi..Actually nak submit together with Kategori A tuh tp masa kurang mengizinkan..and skrg last but not least..contest again before I go off for long raya holiday walaupun 3 hari jaa..hehehee..

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori B

Contest nii dianjurkan oleh again Seindah Butterfly utk those yang ada anak2 yang cute miut as my little one.. ;-) jom laa kita meriahkan...closing date will be on Dec 6th, 2009 sempat lagi nih walaupun masing2 sibuk nak beraya..Or mana tau lepas raya nih ada gmbr2 yang cute2 lagi kann..

And gambar my little boy yang nak di'contest'kan ialahhh...tadaaaaa..........
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Nama: Muhammad Danish Wafiq bin Muhamad FadziL
Umur (pic) : 7 months
D.O.B : 1 November 2008

Masa ni we (me, hubby and Danish a.k.a Boboy) were on the way to Kuala Kedah..for holiday trip to Langkawi and at this pic was taken..kitorg berhenti rehat sat kat R&R Gurun bersarapan..Boboy pon nampak keletihan sbb pkl 6pg dah dikejutkan bangun..maklumlaa..nak catch the ferry at 8am from Kuala Kedah..walaupun keletihan tp dia masih nak sengih santai2..hehehee..anakku kau memang sgt kiut... :-D Skrg Boboy dah setahun..just celebrated his 1st b'day last few weeks..semakin comel..semakin bijak and semakin notty..sentiasa buat semua org di sekeliling dia nih ketawa..therefore mummy and papa sooooo proud and happy of him..

Hadiah...??? ehhh mcm menarik jer...jom jengah ke blog sponser Akak Cuda tokeybaju nih..for sure laa antara yg ada kat sini..Sgt menarik..Bestnya klu dapat baju barney yg ada tulis mama abah tuu..nanti bole tuliskan Mummy..Papa..and Boboy ;-) cute..cap pon bes jugak as lately nih Boboy love to wear cap..ehehe..best wishes custom made card pon ada..

I love to join the contest..kawan2 lain pon jom laa...utk syarat penyertaan semua ada kat sini...Jom jom jommm...jom kita heboh...!!! :-D








3 comments:

:: butterfly :: said...

salam..
mekasih memeriahkan my giveaway
gudlak yer ;)

Imma said...

makasihh... :-)

Lady of Leisure said...

salam aidiladha untuk imma and family..
:)

There was an error in this gadget