...::: Life is Just Full of Colors :::...

Tuesday, November 24, 2009

Lets Go to..Contest..!!!

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori A

Since I was just celebrated my 2nd anniversary few days back..teringin nak memeriahkan sambutan anniversary Seindah Butterfly jugak and therefore I joined her contest..She is as well celebrating her 2nd anniversary..ehh..sama laa kita.. ;-) ~wink2x~

Dan nii laa photo yang Imma nak jadikan pertaruhan..Gambar wedding ni masa resepsi kat kampung Air Puteh, Serdang, Kedah..rumah MIL (resepsi sebelah hubby) with the theme color of royal golden..wuekekeke...kelas gituu..wedding planner yg kasik nama color..
reception date : 9 December 2007
Location: Kampung Air Puteh, Serdang, Kedah.

This pic was taken during outdoor photo-shot..the idea came from our photoG yg tiba2 ternampak beskal anak sedara hubby yg tersandar kat bawah pokok cempedak depan rumah..memula photoG kitorg tuh suruh hubby kayuh that bicycle..tp camna nak kayuh..kang terselit laa selendang i yang panjang mangurai tuu :-P ~padahal hubby tak larat kayuh sbnrnya :-P~

Mula bertemu seawal i joined Penang Dell on August 2006..He was observing me from far..really wanted to get to know me..kelakar sbb setiap kali dia cuba explain who he is tapi aku still tak dapat nak recall sape laa orgnya..agak lama jugak laa..Our first date was at Kayu Nasi Kandar 24hours pukul 4pg..that time we were on YM chat..i was on duty for night shift while he was at home..bila kebosanan pagi2 buta kat offc..i was like saja2 kata kat dia.."kalau setakat teman dalam YM takyah laa..jom kita gi minum jom.." he said "betul2 kaa nih..?? tgu ehh lagi 20 minutes saya sampai Dell.." and you knowwwww...he really meant it..tiba2 dah terpacul depan entrance office..aduss..nak tak nak kena laa ikut jugak even at first i feel like ishkk..nak ikut ker tak..pagi2 buta nih..but since he already reached..i was sincerely follow him..Since then we started to get closer and even closer bila i was admitted to hospital in January 2007..he came to visit me at all free time he had..morning before to office..at his lunch time..at his after work at at night before he go home..begitu laa setiap hari selama 7 hari aku di wad..Dari situ laa perasaan kami semakin bersatu smpi laa we had decide to get engaged in March 2007 and tied the knot in November 2007..camtu laa alkisahnya cinta kami disatukan..ehem ehemm..klu nak crita in complete..aduss..organizer letih plak nak membacanya.. :-D

To those that intend to join this sweet contest, click here for the rules..Hadiah..?? of course laa ada sponsornya whom is Powan IELA dan tarikh tutup penyertaan nii lama lagi..15 December 2009 so sempat lagi pegi selongkar album2 cari gmbr yg bess2..but for me ni jer yang termampu..hhhehhehee..

BTW Powan IELA, nice the one with the code of Swirl-White, Printed P-08 and English Rose (the one yg dah sold out ). I love and suit in shawl..yess really I am.. :-) so harap2 ada rezki la kot for this time around punya contest..Boleh buat adiah for my anniversary..yeaay..!!







3 comments:

Drama Mama said...

bestnya, dok tengah imagine camna top ngorat imma wakakkakaka

cerita kami tak romantik tapi lawak hahaha

Imma said...

ehh..lawaklaa lg bess.. :-D kami pon lawak..tak caya tya Amin.. :-D hahahhhaaaa...mesti dia gelak..

:: butterfly :: said...

salam...
mekasih n gudlak yer ;)

There was an error in this gadget