...::: Life is Just Full of Colors :::...

Thursday, October 8, 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest

Masa tengah mencari-cari blog ibu-ibu yang boleh dijadikan teman berkongsi dan bertukar cerita..tiba-tiba mata aku terpandang ke satu link ni Si Comel Berbaju Raya Contest. And hati aku pun tiba-tiba lah terasa nak participate jugak lah in this contest..since this year is my first time beraya dengan si comel aku..beriya-iya aku and hubby siapkan baju raya utk our bundle of joy..since last year raya aku and hubby asik terbayang-bayang jaa yang anak aku nih sure sangat lah comelnya dalam suit raya dia..At that time I was 8 month expecting and I always talked to hubby.."kalau raya nanti anak kita pakai baju melayu..pakai kepiah..pakai sampin pastu jalan toktek toktek..adoihh mesti cute sgt kan abg..." And this year kami melalui apa yang kami bayangkan sebelum nii...bahagia sangat and ni lah dia our bundle of joy, dengan baju melayunya..bersampin and berkopiah..sukaa dapat duit raya:

Nama : MUHAMMAD DANISH WAFIQ
Umur : 11 bulan
Lokasi : Rumah Atuk @ Kg. Seri Menanti, Muar, Johor


A bunch of thanks to the organizer BabyIbu and all the sponsors Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..

Kawan-kawan..jom reramai submit the participation and meriahkan contest kawan kita nii..yeehaaa...!!! Untuk syarat penyertaan and maklumat lanjut boleh tgk kat SINI..
Participation will be closed by 15 Oct. 2009 !!!







2 comments:

Nurul Ulfa said...

comel..comel..
ufa tahun ni tak dapat lah participate..takde gambar raya yang proper...huhu..amik gambar guna camera handphone...so tahun ni ufa doakan anak imma menang..tahun depan anak imma ada saingan dgn dua hero ufa yang hensem-hensem belaka! hehe

Imma said...

Makasih Ulfa..ehh..camera phone pon bole laa..bnyk jer penyertaan pakai gmbr dari phone camera..

Tahun depan..??hmm insyaAllah kita nanti sama2 menang..hehehe...sbb Boboy comel 1st prize while khaizuran n khairin is hensem, 2nd and 3rd prize ;-) tp ulfa dpt bnyk laa sbb 2 kan..ima satu jer.. :-P

There was an error in this gadget