...::: Life is Just Full of Colors :::...

Thursday, October 29, 2009

:: Last Episode ::

Rasa mcm dah lama tak menjenguk ke dunia blog nih..rindu nak blogging..nak baca updates other bloggers tp times seems not permitted..terlalu banyak perkara yang HARUS dikejar dulu in this 3 days but now I had done with all of them..Rasa lega and bersyukur yang teramat sangat dah selamat sampai smla ke Png..

Monday: left home as early at 5am..drove to shah alam, attended the compulsory prgm of post-prac as the last episode of the course i pursuing through out this year..smpi shah alam @8.30am..kejar itu kejar ini..gone 1 day and prepared for the next day..nonsense presentation, and I was the 4th presenter..

Tuesday: presentation for the whole day..started with the 1st session in the morning..2nd in the afternoon and the third will be the next day..balik rumah dah collapse until tak boleh tido smpi pkl 3.40pg..berborak ngan Gee..
lunch treat by Mdm. K @ PakLi Restaurant Section 16, Shah Alam

Wednesday: habis the 3rd session of presentation, had lunch with Mdm K (the most sporting and beloved lecturer that we ever had through out DP course 2009), submitted all the stuffs (report, product, portfolio, panel, record book, journal) and time to breath free....

Can't wait for Thursday to come sbb nak balik Png..and skrg dah balik pon..At first sampai umah..nothing else selain dari pegi terkam anak aku yg aku rindu dendamkan sgt2..dia pon nampak mcm blur jaa tgk aku xmau senyum..dalam hati dia sure kaa mummy aku dah balik nih..mcm dah lama tak tengok..And i can't imagine if i left him for the longer time..no way...!!!baru 3 hari pon dah camni.. ~sob sob sob~

Thursday (today): drive balik penang planned to early in the morning jugak but sakit perut and agak letih so terlewat sikit bertolak..it almost 7am baru jalan..sepanjang jalan mengantuk yg teramt..huhuu..thank god managed to drive smpi Bkt Gantang pastu stop jap..on the spot terlelap..huhuu..terjaga jaa terus kluaq keta pi beli jambu madu ngan guava..terus masuk keta balik..cont drive..sbb xsabaq nak smpi Png..

I truly believe that i will definitely miss the moment being a student through out this year..hahaha..dikelilingi kawan2 whom most of them mcm aku jugak..ada family..ada anak..dah kawen but belom ada rezki lg..terasa jadi mcm budak2 jugak laa sekejap..hohoo..and after this xtau laa bila pulak nak jumpa..convo laa plak kot insyaAllah next year..apa bak kata tag UiTM tuh.. "UiTM di Hatiku.." kekekekeee..
Here some memorable moment that we ever had while being a students..
kawan-kawan..i miss u a lot...huhuu..








2 comments:

Drama Mama said...

wahhh terasa muda plak kan macam baru keluaq Uni..hehehe

Muhamad Fadzil said...

rasa muda..kelihatan muda dan jadi muda... :-P

There was an error in this gadget