...::: Life is Just Full of Colors :::...

Tuesday, October 13, 2009

Swimming Time...

Boboy is actually love to swim but when he had brought into the pool he will make his 'cuak' face but after a while..he is really 'galak' enjoy with it and excited sampai dah kesejukan pun taknak naik lagi..hehehe...

Location: Air terjun Batu Hampar,
Serdang, Kedah.
Swimming time while balik kampung to MIL house last weekend (11 October 2009)

Isk isk isk...mummy wanna swim too...huhuhuuu..








6 comments:

Drama Mama said...

haaa nak swim kalau mai la umah kami. irfan dulu suka la swim, lani nampak ja pool menjerit takmau haha

Imma said...

awatnyaa takmau..jemu dah laa tuu..kalau penakut ayaq..adalah mustahil itu..heheehe..

Segan nak pi umah Bai semata-mata nak bawak anak pi swimming ja..nanti kot gngu weekend time hampa plak..heheh.. :-P

Drama Mama said...

dia takut ayaq kot haha. takpala mai la on weekdays, balik skolah kan awai kan,mai ja la berdua ngn boboy. ble la mothers and sons bonding, bapak2 takdak baru best hehe

Imma said...

hmm..menarikk..jadi SAHM sure bosan erk sementara tgu ptg menjelang..tgu hubby balik pon lewat kann..duk lepak borak2 hati ke hati isu WHI pon bess kan.. ;-)

Nurul Ulfa said...

imma..
anak ufa mula mmg dia excited bila dah sampai pool dia takut tp still nak masuk...so ufa masuk sekali dgn dia..mula dukung dia bila nampak dia macam seronok..pelahan-pelahan suruh dia berdiri..bila dah berdiri tanpa kita pegang dia mula berani sikit...by the end of the day...siap jalan2 n lari dalam air lagi...tp ufa pakaikan pelampung yang selit kat tangan tu senang utk dia bergerak n tak risau kalau dia jatuh..tak akan tenggelam punya

Imma said...

ulfa:
hmm..itu tak sesuai utk baby below 18 monthd..toddler ok laa..training time kena pakai pelampung camni..for security purpose..maklum jer laa dalam air nii kdg2 xsempat tangkap..

Anyway..khairin dah pandai aper ulfa..??beza sebulan rasanya ngn Boboy kan..

There was an error in this gadget