...::: Life is Just Full of Colors :::...

Thursday, December 3, 2009

CONTEST: Serius Baby 2009 Giveaway

Out of all..this is the 1st contest I would like to join for this month..

Seadanya contest teringin nak join for this year tgk mana yang sempat..takut next year once being posted..xtau laa masih ada kesempatan jumpa blogger2 sekalian ker tak..huhuhuu..

Here you go the contest rules:
Be my follower and add my blog kat korangnye list....
Tepek banner yang dicipta khas untuk contest ni kat sidebar korang…
Buat entry tajuk macam entry yang I buat ni..
Contest ini terbuka kepada anak korang yang berusia 1 hari hingga la 3 tahun...
Ini paling wajib ni!!!Sila tepekkan pic sicomel korang dengan wajah yang serius...letak pic yang sangat2 serius je...mesti ada kan...xkan pic masa senyum n sengih je korang simpan...Letak banyak2 pun xpe,nti yg paling serius i akan amik...
Pastu letak la nama penuh anak korang ,tarikh lahir n umur diaorang sekarang...

Make sure ur entry link back to mine..
Tarikh tutup penyertaan before
31st December 2009

Click HERE for complete details and information:
And ni laa wajah-wajah serius si kecil kami..Papa and mummy beriya senyum bergambar tapi Boboyyy....massammmm jaa...posing dah cun-cun dah but senyuman punyaa laaa mahhhalll...adusss..

Name: Muhammad Danish Wafiq bin Muhamad FadziL
D.O.B: 1 November 2008
Age: 1st & 4th pic - 8 months
2nd pic - 9 months
3rd pic - latest 13 months

To all moms and bloggers yang rasa nak men'join'kan diri for this contest, you still have a long time to go before the closing date..So..jom laa.. ~wink2x~

And last but not least, to the organizer, HAPPY 29th BIRTHDAY to you.. :-)








No comments:

There was an error in this gadget