...::: Life is Just Full of Colors :::...

Wednesday, December 23, 2009

Nangis kat Mummy Ariq


It has been quite some time I didn't go for contest and here I come again to have some fun with it..Joining Mummy Ariq, the organizer of this cute Nangis Contest and I am presenting my little cute bundle of joy yang kuat nangis..Kalau nangis tuu muka beriya sgt tercebik-cebik and this is the only photo yg I had managed to caps all this while waktu dia nangis sbbnya bila dia nangis tak sampai ati nak biarkan..mesti nak pujuk cepat2..tu pasal Boboy nih dajik manja teramat sgt..sikit punya hal pun nangis smpi kluar air mata..little drama prince of mine..

Name: Muhammad Danish Wafiq bin Muhamad FadziL
Age: 13 months old
D.O.B: 1 November 2008

This time when I was just came back from school..baru masuk rumah and he came to me terus nangis (ngada2 mcm laa lama sgt tak jumpa mummy dia nih)..then I carry him and put him sat on the sofa and this is the face of him, was still crying beriya smpi kluar air mata padahal takde pasal apa punn...Boboy....Boboy...

For those are aout to join this contest, here you go the contest rules as usual:
~ Copy banner kat atas ni, letak kat sidebar korang berserta link contest. Tak de link automatik tak layak k...

~ Jadi follower kepada ke-3² blog saya di bawah (WAJIB)
1) http://deazliyanish.blogspot.com/
2) http://dorbrooch.blogspot.com/
3) http://lolastation.blogspot.com/

~ Add kesemua blog di atas, di dalam bloglist anda (WAJIB)

~ Buat n3 & upload HANYA SEKEPING gambar anak anda (no edit²) yang tengah menangis baik punyer.... Letak nama dan umur (kalau anak ada ramai yang nangis, pilih 1 yang terbaik di kalangan mereka yer... letak bebanyak nanti, payah lak nak pilih..)

~ Cerita lah sikit, kenapa diaorang leh nangis masa tuh...


Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang saya nak menjenguk k)

Tarikh tutup contest : 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari
Jom ramai-ramai masuk contest Mummy Ariq nii..yeaaa...!!








3 comments:

Lady of Leisure said...

ala ciannya dia nangis...mesti rindu tu kan..
btw, all the best for the contest yeah,,

Imma said...

ahahahahaa..kelakar kan...kdg2 sbnrnya dia mcm nangis buat2 jer..sajer manja melampau gituuu... :-D

YANNA said...

gudluck yer

There was an error in this gadget