...::: Life is Just Full of Colors :::...

Friday, February 26, 2010

8 minutes 8 seconds Only..!!

I just have no idea why this been called this way.."8 minutes 8 seconds only!!" nanti naa aku pi kaji but now I am so excited to tell u how my little boy was really excited when I brought this stuff while back from school yesterday.


Belum sempat masuk rumah, kat depan pintu lagi dia dah terduduk sambil mulut menyebut "too tee tooo tee tennn"..He was like can't wait anymore when seeing his mom came back with the stuff that he dreamed for. Me and Mr Hubby were really got enough when every time we went to my sister's house, dia berebut dgn kakak utk meja nii. Ans now sayang, mummy brought this just for you and after this no more fight okey..(tapi mesti akan berebut jugak bila Boboy ke rumah kakak or kakak dtg rumah tok)..yeaa...rajin2 laa belajaq naaa... :-D

Kesian...it was not yet open and assemble since we are going back to MIL house today and only will be back home on Sunday..nanti dah ada gambar dia duk study..I'll sure cont the story about his excited-ness yeaah.. :-D








6 comments:

Drama Mama said...

menarik ni. dok ingat nak beli the activity table for irfan's 2nd birthday, tapi yang fisher price punya. this one nampak menarik tho, kat mana imma beli eh?

Imma said...

haa..yess..fisher price punyaa best but cosy sikit..so utk masa skrg yg ni laa kot yg boleh...kekekee..beli kat balik pulau on the way back from school..RM88 jaa..wee..nak kirim..?? ;-)

idah said...

nanti boboy kena rajin2 belajar la lepas ni...
kena baca buku tiap2 hari...
hehehe

Drama Mama said...

heee nak suh mak beli activity table utk bday irfan la hahahha

mama irfan nak beli benda lain...abah dia pun mama dia nak suh beli benda lain..wicked kan hiks

Imma said...

Idah: aa ahh..dia excited dah 2 3 malam nii dengan meja baru dia tuh...maklum laa papa dia dah pasang kann..hehehe

Imma said...

Drama Mama: Haaa...takpa..takpa...jgn suruh auntie imma or uncle fadzil beli fisher price sudah laa naa... :-P

Eee..irfan takmau invite auntie imma ngan uncle fadzil ngan boboy pi tgk irfan tiup lilin 2 batang kaa... ;-) ~wink~

There was an error in this gadget