...::: Life is Just Full of Colors :::...

Wednesday, February 17, 2010

Post Locked by Password

aku sesajer jer nak test whether this below code will works for my private post or not..and to those that insist to read this secret post please BUZZ me @myYM or email me kay..!!

Show encrypted text

TQ TQ TQ








4 comments:

Drama Mama said...

imma nak baca! email to me k..lepas ni bole ajaq camna nak wat password protected naa

Imma said...

Bai..actually dalam encrypted text tuh takde ape pon..just a word of 'testing' jaa..hehehe..cuma nak tgk whether password feature tuh berfungsi ker tidak..cuba klik kat encrypted text tuh then masukkan 123456 as password..tuh jaa pon..klu nak nanti ima buat post dalam blog ni erk.. ;-)

idah said...

dah bertambah maju dah ni...
ari tu idah ada belajar..tapi da lupa..
nanti akak tolong wat tutorial kat blog la yer...

Imma said...

haa..nak kena buat totiral post nih kan..tp nanti laa amik masa sikit sbb nak masukkan code dia..nanti dah ada akak postkan erk..don't worry time will tell when.. :-(

There was an error in this gadget