...::: Life is Just Full of Colors :::...

Friday, February 26, 2010

CA @Coloris Accessories

I have been keeping this for so long since I got it during my 30th birthday last year November from my beloved mom. She bought it from Jusco QBay Mall during JCard Member Sale with the 70% discounted price, ni baru nak bak keluaq nak pakai since the next wedding bell had rang again.

wee...TQ TQ TQ to my beloved mom for this great gift..Lain kali boleh belikan lagi... ;-)

We (me and Mr. Hubby with our lovely little boy) is going to my colleague wedding invitation tomorrow in Parit Buntar. There will be many more other colleagues will be joining too..berjemaah gituu..meramaikan majlis raja sehari Cikgu Zul..

It's Coloris Accessories..Nice though..I like white.. ~wink~








9 comments:

idah said...

cantiknya....wah..da keje pun dapat hadiah dari mak lagi...
ni memang anak mak ni...hehehe

Lady of Leisure said...

lately i suka white sbb nampak ayu pakai white handbag kan..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Drama Mama said...

cunn!

tney said...

wahhh..i loike white....jeles2...

Imma said...

Drama Mama: ahaks..mcm gedik ja kan..kikikiii

Imma said...

tney: hehe..makasih..makasih..putih jer laa yang sesuai kot..nak oakai itam or brown nampak mcm makcik2 laa plak.. :-P ~ayat mcm tak sedar diri jer kan umur dah makin bnyk :-P~

Imma said...

Lady: white is sweet kan..

Sorry lambat moderate yr comment..tak nmpk dalam email..so bad of me kann..huhuu

Anonymous said...

kids clothes boys http://luxefashion.us/black-white-shoes-color117.html weather chanel greece [url=http://luxefashion.us/?action=products&product_id=1943]chanel charm necklace[/url] fortune fashions and brian segell
http://luxefashion.us/green-women-color53.html toddler winter or fall clothes [url=http://luxefashion.us/yellow-tank-tops-color44.html]kleine robbe[/url]

There was an error in this gadget