...::: Life is Just Full of Colors :::...

Tuesday, February 23, 2010

Ya Allah..Kenapa Mata Anak Aku Nii..!!

Amboi anak mummy nii..what had happened to your cute round eyes ahh..Mummy tengok makin bulat pulak dah..You guess what..dek kerenah dia yang diikutkan sangat oleh tok dia..nii laa jadiknyaa..huhh..!!

Ni gambar close up..Look at his eyes..tok bagi pakai celak yang dia amukkan nak sesangat..!! "Boboy...you are a boy okey.."

New collection of his funny face..really cute and sweet, no..??


He is lately refused to eat his meal and today I bought pau on my way back from school and still he did not want to eat it but what he want to have is this super nice guava. He finished half cut of portion from his mummy's piece..Tok punya pon dia bantai..weee Boboy...!!!









10 comments:

idah said...

wah...bulatnya mata die...
lagi garang nampak sebab pakai
celak..tapi cute sgt boboy ni...:D

Imma said...

ahaks..bertambah bulat and buntang jadik mata dia yang dah sedia kala membuntang tuh kan..hahahhaa..

BTW..garang..?? aa ahh si garang yang manja dan penakut dan budak gembeng..kikikiii.. ~mummy gelak kat Boboy..?? :-D~

Lady of Leisure said...

hahah boboy sangat cute! minat celak ek boboy...

Imma said...

ahaks..Thanks Lady..actually semua2 laa yg org pakai dia nak jugak..hehehe...lip ice mummy pon dia tau nak pakai kat mana..ini tuk nya pakai celak dia pun mengamuk2 nak jugak.. :-D

adcom said...

wow...nmpk ganasla..tatutt...hehe...

Imma said...

ahaks..garang kan dia..mcm cikgu disiplin..wuakakakaa...

Drama Mama said...

haaa macam pompuan dah boboy ni pakai celak..comel.pakai lipstick and blusher sikit sure orang ingat gegirl hahaha

*irfan tak pakai celak pun slalu dapat remarks "is this ur daughter?" haha

Anonymous said...

ok la laki pakai celak...sunnah apa

Imma said...

tuh laa boboy tuh dah macam2 pe'el semua nak kena ikut dia tau..mintak itu ini..

nasib mummy dia takdak lipstic..muakakaka...

irfan takyah celak pon mata dia dah besaq and bulat..remark daughter tuh mesti mai dari rambut dia yg sgt lebat tuh kann..heheh..so sweet

Imma said...

anonymous: alhamdulillahhhh.. :-)

There was an error in this gadget