...::: Life is Just Full of Colors :::...

Friday, January 22, 2010

Dan Membaca Lagi

This morning..lepas mandi..nak suap breakfast dia taknak lagi sbb nak membaca dulu..Okay sayang..go ahead..boleh mummy siap-siap nak pi market..Jom kita tengoh tishh.. (tishh = fishh). Nanti mummy pack your breakfast kita makan dalam kereta naa...

Kenapa erk budak-budak mesti tengok buku ikut terbalik ahh..even though I already put it the right way..ahahahaa..And at whenever he holds this book, his mouth will like can't stop saying..baa taa baa taa baa taa..because we always teach him to read alif baa taa from this book.. :-)







4 comments:

isabelle said...

ini dia nak ajar photgrapher tu membaca ni...
sbbnya buku tu kan terbalik..hehehe

Imma said...

waaa...bijakk bijakkk anak mummy nii..lagi bijak dari mummy dia..

dia ajar mummy dia balik nmpknyaa baca alif baa taa...hahahaaa...nasib baik u kasik tau isabelle.. :-P

Lady of Leisure said...

alala comelnya... nak membaca dulu... hihi..

Imma said...

Aa ahh Lady..lately nih asyik ngan buku jer..Today lagi laa..kakak-kakak sepupu dia dtg..tak habih2 berebut buku lagi..tak leh org amik buku dia..wakakakaa

There was an error in this gadget

Blog Archive