...::: Life is Just Full of Colors :::...

Friday, January 22, 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu

Rasanya this is the 1st contest that I would like to join for this year 2010. It is "Sweet Picture Anak Bersama Ibu". Jom layan...
Ni antara syarat penyertaan utk contest nii:

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..Bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..
5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..

Untuk maklumat lanjut dan hadiah, klik SINI and this is the pic of me with my little boy :-)

My name: RUZAIMAH BINTI RAHIM
Nama Anak: MUHAMMAD DANISH WAFIQ BIN MUHAMAD FADZIL
Umur: 14 months

Pic was taken during our family holiday trip to Pangkor. This pic was soooo sweet sbb dalam gambar nih menceritakan yang Boboy seorang budak yang sangat baik..Yes really he is..Boboy is a very nice and good boy whom always listen to his mommy saying. Tengok jer laa muka dia yang sangat laa baik mendengar bila mummy kata.."Boboy tak boleh main dekat dgn pantai sebab mummy tak larat nak teman okey..lagipun sana panas..kita lepak kat sini jer bolehh.." and really he was listening to his mom sambil menjawab "teyyy" (teyy = OK) hehehee..baik kann dia...

So what else you are waiting for..Jom laa sertai since tarikh tutup pon masih belom terlambat..29 Januari 2010..!! ;-)







4 comments:

isabelle said...

that is so sweet...
good luck!

Imma said...

TQ isabelle..dah bnyk contest joined but belom pernah menang lagi..hehehe..tp takpe..suker dpt memeriahkan contest kawan2..who knows one fine day i organize contest then akan ada ramai jugak yang akan support..yeahh..hehe

Lady of Leisure said...

so sweet..
all the best for the contest..
:)

Imma said...

TQ Lady...hehehehe..
Tgk muka notty pon ada jugak kann.. :-D

There was an error in this gadget

Blog Archive